OVLAŠTENI SKF DISTRIBUTER

VIŠE REZULTATA

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

VIŠE REZULTATA

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sigurno plaćanje

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo uposlenicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši uposlenici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Uslovi kupovine

Ovim se uslovima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji se nalaze na stranci www.fibex.ba. Prodavač (u daljem tekstu) je kompanija Fibex d.o.o. Sarajevo. Kupcem se smatra svaki posjetilac stranice www.fibex.ba koji popuni obrazac i izvrši online plaćanje putem kreditnih kartica ili potvrdi narudzbu na neki trugi način plaćanja.

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, s PDV-om. Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Plaćanje

Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama (KM), sa PDV-om i primarno su iskazane za jednokratno plaćanje. Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: MasterCard, Maestro ili Visa.

Isporuka

Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (uposleniku kompanije koja vrši dostavu). Prodavac se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati prilikom dostave.

Isporuka

Fibex d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje fibex.ba stranica. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.

Usluge koje Vam pruža www.fibex.ba Internet prodavnica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. Fibex d.o.o. nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam Fibex d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu proizvoda i usluga, Fibex d.o.o. ne može garantirati da će usluge na www.fibex.ba odgovarati Vašim potrebama. Web SHOP www.fibex.ba također ne može garantirati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail info@fibex.ba kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Korpa
Sign in

No account yet?

Shop
Lista želja
0 Uporedi
0 items Korpa

Pošalji upit za veću količinu

Pošalji upit za cijenu